1/2 kg sera - wiaderko
1/2 Litra kremówki
2 łyżki żelatyny
2 duże paczki delicji
1 czekolada mleczna
1 dżem
10 dkg cukru pudru
1 cukier waniliowy
Polewę i 250 ml śmietany podgrzać i rozpuścić w niej czekoladę i dodać 1 łyżeczkę rozpuszczonej żelatyny.
1/2 Litra kremówki
2 łyżki żelatyny
2 duże paczki delicji
1 czekolada mleczna
1 dżem
10 dkg cukru pudru
1 cukier waniliowy
czarny biszkopt posmarować dżemem, śmietanę ubić cukrem waniliowym. Ser wymieszać z cukrem pudrem połączyć z bitą śmietaną. Dodać żelatynę. Połowę masy wyłożyć na biszkopt, poukładać delicje i nałożyć resztę masy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz